Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


 
Stort grattis till årets distriktsmästare i de olika grenarna i Blekinge !
 
Utbildningen innehåller hjärt-och lungräddning och behandling med hjärtstartare
 
Vilken väg ska vi gå ? Hur blir vi fler att hjälpas åt i din förening ? Stärka  engagemanget i din förening - hur ? Intresserad ? Välkommen !
 
Vi i Dus Blekinge skulle vilja träffa och lära känna er ungdomar som är med i Blekinges olika ridklubbar och även ge er en chans att lära känna ungdomar från andra klubbar.
 
Vi träffas på Olofströms Ridklubb för en heldag tillsammans med ett ridpass och föreläsning, workshops om Trygg stallmiljö samt erfarenhetsutbyte
 

Gröntkort kurs

(2021-06-03 10:01)
Tillfälle att utbilda dig och ta gröntkort.
 
Förbundsstyrelsen har idag tagit beslut om att från 1 juni öppna tävlingar för alla åldersgrupper av ryttare, i enlighet med ordinarie och tillfälliga TR samt bestämmelser i respektive proposition. TDB öppnar för anmälningar fredag 28 maj kl 13:00.
 
Tag chansen att lyssna till Lotta som har lång erfarenhet av att jobba som ridskolechef/ verksamhetsledare i ideell förening. Idag arbetar Lotta som föreningsrådgivare på Svenska Ridsportförbundet.
 
Efter Folkhälsomyndighetens besked att det blir möjligt för barn och unga födda 2002 och senare att tävla i sin idrott igen öppnar ridsporten för enstaka tävlingar för de yngre. Särskilda råd och rekommendationer gäller i Blekinge.
 

Hälleviksläger 2021

(2021-04-26 15:27)
Ungdomsläger i Hällevik , för under augusti månad. Vi träffas i vackra Hällevik, Sölvesborgs Kommun. Utvecklar vår idrott och utbyter kunskap samt  erfarenheter. Stärker gemenskapen hos ungdomarna i länets föreningar- OBS - INSTÄLLT
 

Tävlingsplaneringsträff

(2021-04-07 14:35)
Vi satsar framåt - nu gäller det att vi är startklara med tävlingsterminen när det kommer igång. Hur ser det ut i din förening med planering av tävlingar?
 
Den 21 april träder den nya Djurhälsoförordningen (Animal Health Law) i kraft. Just nu går det inte att registrera hästar i systemet, sista datum för registrering är 1 oktober.
 
När tävlingarna kommer igång - gäller det att vara uppdaterad med vad som gäller vid dressyr tävling- NYA TR II - dressyr.
 

Webbinarie: Miljöarbete

(2021-03-16 12:45)
Blekinge Ridsportförbund och Smålands Ridsportförbund bjuder in till ett webbinarie med fokus på miljöarbete, gödselhantering och LOVA-stöd.
 

    

       

 

Postadress:
Olofströms RK - Ridsport
Pukaviksv. 170-17
29339 Olofström

Besöksadress:
Pukaviksv.170-17
29339 Olofström

Kontakt:
Tel: 045440460
E-post: olofstromsridklubb@g...

Se all info

 

  

 

 

 

Klicka här för att köpa bingolott

Du kan även scanna QR-koden för att köpa lott