Hoppa till sidans innehåll

Medlemskap


Medlemsavgiften går till Olofströms Ridklubb som är en ideell förening som idag består av knappt 250 medlemmar. Föreningen har en styrelse där bl.a. representanter från de olika sektionerna såsom underhålls-, ungdoms- och tävlingssektionen ingår. ORK hyr hela anläggningen (stallar, ridhus, sandbanor mm) av Olofströms kommun och står för driften av denna. Ett medlemskap i ORK ingår även en Olycksfallsförsäkring Folksam ifall någon olycka skulle inträffa.
På grund av detta är medlemskapet obligatoriskt!

OBS! Friskvårdspengar kan ej användas till medlemsavgift,anläggningskort, träningskort samt avgifter för dressyr- och hoppträningar för Mollis och Mattis.

När ni löser licens gäller att medlemsavgiften är betald innan licens kan sökas!

Medlemsavgift löses kalenderårsvis d v s 1/1 – 31/12.

Som medlem i Olofströms Ridklubb får du även Svenska Ridsportförbundets medlemstidning ”Häst & Ryttare”. Var därför noga med att lämna korrekta adressuppgifter i samband med inbetalning av medlemsavgiften.

Om ni inte får tidningen så kontakta Lena på This is a mailto link.

Dessa är medlemsavgifterna från 20190101:

 Junior  300 kr/år
 Senior  450 kr/år
Stödmedlem  250 kr/år

Stödmedlemsskap kan tecknas av dig som vill stödja ridklubben fast du inte rider(då ingår inte medlemstidning och försäkring)

Medlemsavgifterna betalas in på bg 5510-5704. Betalas avgifter efter 31/1 kommer det tas ut en förseningsavgift på 50 kr. Är medlemsavgiften inte betald senast 31/3 så raderas man ur medlemsregistret. Detta gäller er som varit medlemmar året innan.

Nya medlemmar betalar medlemsavgiften efterhand när de börjar rida på ridskolan och den görs då som en separat inbetalning så vi enkelt ser vad som är medlemsavgift.

Vid anmälan mailas namn, adress, fullständigt personnummer, telefonnummer samt mailadress till This is a mailto link.

Uppdaterad: 04 NOV 2022 21:05

    

       

 

Postadress:
Olofströms RK - Ridsport
Motionshallsvägen 10
29339 Olofström

Besöksadress:
Motionshallsvägen 10
29339 Olofström

Kontakt:
Tel: 045440460
E-post: olofstromsridklubb@g...

Se all info

 

  

 

 

 

Klicka här för att köpa bingolott

Du kan även scanna QR-koden för att köpa lott