Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo

18 JAN 2021 11:34
  • Skapad: 18 JAN 2021 11:34

                                                         Hej medlem!

Välkommen till ett nytt år som medlem i Olofströms Ridklubb!

Medlemsavgiften betalas utöver ridavgift och är en av ridklubbens viktigaste inkomstkälla som även innehåller en olycksfallsförsäkring samt tidningen Häst och Ryttare.

Nytt år betyder att det är dags att betala in medlemsavgiften för 2021 och vi vill att den är betald senast 28 februari, (gäller tidigare medlemmar, nya medlemmar löser avgift efterhand när de börjar på ridskolan) behöver vi skicka påminnelse kommer vi ta 50 kr i påminnelseavgift.

Medlemsavgiften är obligatorisk för alla som rider och utnyttjar anläggningen.

Junior (tom 18 år) 300: -, Senior (fr 19 år) 450: - Stödmedlem 250: - (ej ridande). Medlemsavgiften sätts in på bg.5510-5704

Vid betalning mailas fullständiga personuppgifter till This is a mailto link

Anledningen att det är separata konton på medlemsavgift och ridavgift är för att förenkla administreringen för kassör. Vi vill därför även vädja till alla att noggrant skriva vad inbetalningarna gäller.  

På hemsidan www.olofstromsridklubb.com och på https://www.facebook.com/OlofstromsRidklubb hittar du mer information om Ridklubb/Ridskola samt kommande aktiviteter och tävlingar. Redan nu hoppas vi att ni reserverar följande helger:

v.10 hopptävling; v11 dressyrtävling; v14 hopptävling; v.18 dressyrtävling.

Detta är vårens inplanerade tävlingar som vi hoppas kommer kunna genomföras och vi hoppas fortfarande på frivilliga funktionärer till skillnad från många andra föreningar där du tilldelas en dag och en tid.

Så anmäl redan nu till Lena 0768-728105 eller This is a mailto link vilken dag du vill hjälpa till som funktionär, vi hoppas framförallt att föräldrar till våra medlemmar ställer upp. Det är få sysslor på en tävling som innefattar hästkontakt vilket gör att ALLA kan göra något oavsett hästkunskap.

 

Olofströms Ridklubb grundades 1951 och det betyder att under 2021 fyller ridklubben 70 år och vi hoppas att vi kommer kunna genomföra någon form av ett hejdundrande jubileum även om det ser mörkt ut för tillfället. Finns det frivilliga som vill ingå i en festkommitté så är det bara att även här kontakta Lena (kontaktuppgifter finns ovan).

                                                                    

                                                                     //    Olofströms Ridklubbs Styrelse

 
   
Skribent: Lena Fredén
Epost: Adressen Gömd

                                        

 

 

 

Postadress:
Olofströms RK - Ridsport
Pukaviksv. 170-17
29339 Olofström

Besöksadress:
Pukaviksv.170-17
29339 Olofström

Kontakt:
Tel: 045440460
E-post: olofstromsridklubb@g...

Se all info